Fakturering

Spørgsmål til fakturering, forlængelser og aftaler.

Aftaler

Hvad indeholder min aftale?

Alt hvad din aftale indeholder står i det tilbud du har modtaget ved tilbudsindgåelsen. Alle tekniske specifikationer vil fremgå af tilbuddet. I tilbuddet vil der også være en henvisning til vilkår og betingelser.

Hvis du har mistet din aftale, har du mulighed for at få genfremkaldt din aftale hos AWORK. Bemærk venligst at der er et administrationsgebyr på kr. 375 ekskl. moms for at genfremkalde din aftale.

Hvad er med i min full-service aftale?

Nedenfor kan du se hvad din fuld service aftale indeholder:

• Fri vejledning
  • Fri mail opsætning
  • Fri telefonsupport
  • Fri opsætning af menuer og undermenuer
  • Fri opsætning af tekster, billeder og videoer
  • Løbende opdateringer
  • Backup 1 gang i døgnet
  • Sikkerhedsopdateringer

Alt som er ud over full-service aftalen kan man få lavet via et supportklippekort. Supportklippekortet indeholder henholdsvis 10, 20 og 30 klip. Mange kunder foretrækker dette, da man nemt selv kan disponere over klippene og fordi, at supportklippekortet kan bruges til bl.a. ekstra udvikling, opsætning af tredjepartssystemer osv, ekstraordinære møder på kundens adresse og meget mere.

Se hvad vores supportklippekort indeholder her (under sektionen “Udvikling”)

Hvor kan jeg se løbeperioden for min aftale?

Fakturaens løbeperiode er datoen for tilbudsindgåelsen og vil således fremgå på den accepterede aftale. Løbeperioden vil ikke fremgå på fakturaen.

Har I vores kravspecifikation liggende med vores aftale?

Nej, det har vi ikke. Når vi lancerer jeres webløsning, har vi kravspecifikationer, og andet tilhørende aftalen, liggende på AWORKs server 14 dage efter. Efter de 14 dage er gået, vil dette blive fjernet fra AWORKs server.

Kan I sende vores aftaler?

Hvis du har mistet din aftale, har du mulighed for at få genfremkaldt din aftale hos AWORK. Bemærk venligst at der er et administrationsgebyr på kr. 375 ekskl. moms for at genfremkalde din aftale fra AWORKs arkiver.

Betaler jeg ikke et engangsbeløb for min webløsningsaftale?

Din webløsning er en løbende full-service aftale. Full-service betyder at support, hosting, mails m.m. er inkl. i aftalen og er noget som AWORK løbende tager sig af. Du betaler for den periode du har valgt ved tilbudsindgåelse og vælger selv om du vil fortsætte. Hvis du selv ønsker at stå for hosting, er dette også en mulighed. Kontakt venligst en AWORK konsulent hvis du ønsker dette:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk

Fakturaer

Hvorfor har jeg modtaget en ny faktura for min webløsning?

Den nye faktura du har modtaget, er en automatisk gentegning af din aftale med AWORK ApS. Din webløsning bliver gentegnet efter endt periode. Den nye periode er samme periode som den forrige.

Designet er ikke godkendt, men har modtaget en faktura

Hvis du har erhvervet en webløsning og endnu ikke har godkendt designet, så vil du modtage en faktura 1 måned fra datoen for tilbudsindgåelsen. Dette fremgår allernederst på side 7 i tilbuddet for webløsninger.

Hvorfor er der et ekstra gebyr på min faktura?

Et ekstra gebyr kan fremkomme på din faktura, enten som et oprettelses-, opsætnings og/eller installationsgebyr samt ligeledes som et administrationsgebyr ved udenlandske betalinger. AWORK tager også forbehold for andre forhold end de benævnte gebyrer.