Fjernsupport

Lad os hjælpe dig på vej via din egen computer.

Kom i gang med Fjernsupport via TeamViewer.

I AWORK tilbyder vi Fjernsupport. Det betyder, at AWORK Support og du som kunde ikke behøver at sidde sammen ansigt til ansigt, men at vi, via TeamViewer, kan se samt styre din computer, og hermed udføre det ønskede arbejde.

Det eneste du skal gøre er at downloade den rette TeamViewer version nedenfor, hvorefter du skal oplyse dit Partner ID samt kodeord til os.

TeamViewer til Mac

Har du en iMac eller MacBook, så skal du downloade denne TeamViewer version.

TeamViewer til Windows

Har du en computer som kører med Windows, så skal du downloade denne TeamViewer version.