Hjemmeside

Spørgsmål til hjemmesiden og administrationspanel.

Sider

Hvordan opretter jeg sider?

For at oprette sider kan du følge denne fremgangsmåde:

1. Log ind i dit administrationspanel.
  2. Gå til “Sider” i venstre sidebar.
  3. Klik på knappen “Tilføj ny” som er øverst oppe.
  4. Du er nu i gang med at oprette en ny side. Du tilføjer din titel i det aflange hvide felt og din brødtekst samt billeder i det store hvide felt.
  5. Når du har skrevet din tekst og/eller indsat billeder, så klikker du på knappen “Udgiv” som er en blå knap, placeret til højre.
  6. Din nye side kan nu ses ved at klikke på “Vis side” (“View Article” på engelsk) som er placeret under det aflange hvide felt hvor du har skrevet din titel.
Hvordan redigerer jeg sider?

For at redigere sider kan du følge denne fremgangsmåde:

1. Log ind i dit administrationspanel.
  2. Gå til “Sider” i venstre sidebar.
  3. Klik på den side du ønsker at redigere.
  4. Du kan nu foretage dine rettelser på den valgte side.
  5. Når du har foretaget dine rettelser, så klikker du på knappen “Opdater” som er en blå knap, placeret til højre.
  6. Den opdaterede side kan nu ses ved at klikke på “Vis side” (“View Article” på engelsk) som er placeret under det aflange hvide felt hvor du har skrevet din titel.
Hvordan gendanner jeg en side jeg har redigeret?

Hvis du ved en fejl har redigeret en side og du gerne vil gendanne siden, så følg disse trin:

1. Gå til den respektive side
  2. Rul ned til sektionen “Ændringer” (“Revisions” på engelsk)
  3. Klik på én af ændringer som du ønsker skal gendannes
  4. Du ser nu indholdet og kan trykke på “Gendan” (“Restore” på engelsk) oppe til højre
  5. Du har nu gendannet din side
Hvordan deaktiverer jeg en sektion?

Sådan deaktiverer du en sektion

1. Gå til den respektive side under “Sider”
  2. Højreklik på menuen med de 3 streger (burgermenuen)
  3. Klik nu på “Deaktiver”
  4. Klik på de enheder du gerne vil deaktivere sektionen
  5. Klik nu på “Opdater”
  6. Du har nu deaktiveret sektionen
Hvordan skjuler jeg en side side?
  1. Du går til “Sider”
  2. Klik på den respektive side
  3. Ude til højre vil der stå “Synlighed” hvor du skal klikke “Rediger”
  4. Vælg nu om det skal være en “Kladde” eller om siden blot skal være “Privat” – begge muligheder vil skjule din side fra offentligheden
  5. Du har nu skjult din side

Medier

Hvordan uploader jeg filer, dokumenter, billeder og videoer?
Hvis du ønsker at uploade filer, dokumenter, billeder og videoer, skal du gøre således:

1. Log ind i dit administrationspanel.
  2. Klik på “Medier” i menuen til venstre.
  3. Klik nu på “Tilføj ny”.
  4. Træk filerne over for at uploade eller klik på knappen “Vælg filer”.

Du har nu uploadet en fil og/eller dokument til systemet.

Hvordan lægger jeg et billede ind i slideren?

Sådan lægger du et nyt billede ind i slideren:

1. Klik på “Sider” ude til venstre
  2. Klik på den respektive side, hvor du vil redigere slideren
  3. Klik nu på burger-menuen (de 3 streger) i slider-boksen
  4. Nu åbner et pop-up vindue, hvor der ligger et eller flere slides – klik nu på burger-menuen på det respektive slide
    • Du kan nu vælge om du vil skrive noget tekst på slideren
    • Du kan rulle/scrolle helt ned til der hvor der står “Background”, hvor du klikker på tredje tab (den som ligner et billede) hvor du klikker på plusset i midten. Du kan nu uploade billedet
  5. Du skal nu klikke på “Gem”
  6. Nu er du tilbage i den overordnede pop-up hvor du kan klikke på  “Gem & afslut”
  7. Klik nu på den røde knap ude til højre hvor der står “Opdater”
  8. Du har nu lagt et nyt billede ind i slideren

Menuer

Hvordan opretter jeg menu-punkter?

For at oprette menu-punkter kan du følge denne fremgangsmåde:

1. Klik på “Menuer” i venstre sidebar.
  2. Du har nu flere valgmuligheder når du skal oprette et menu-punkt. Mulighederne er følgende:
    1. Du kan vælge at oprette menu-punkter via nogle i forvejen oprettede sider.
    2. Du kan vælge at oprette menu-punkter via nogle i forvejen oprettede indlæg (blogindlæg)
    3. Du kan vælge at oprette menu-punkter hvor du blot indtaster en unik URL
  3. I tilfælde af at du blot vil have en af dine i forvejen oprettede sider som menu-punkt, så kan du blot vælge en af dine sider til venstre. Her markerer du den specifikke side og klikker på knappen “Tilføj til menu”.
  4. Du kan nu arrangere menu-punkterne som du vil via drag og drop.
Hvordan omrokerer jeg menu-punkter?

Sådan omrokerer du dine menu-punkter:

1. Klik på “Menuer”
  2. Træk og slip (drag and drop) nu menu-punkterne efter ønske
  3. Ønsker du at lave en undermenu, skal du blot trække det respektive menu-punkt ud fra et andet menu-punkt

Brugere

Hvordan opretter jeg brugere?

Hvis du ønsker at oprette brugere, skal du gøre således:

1. Log ind i dit administrationspanel.
  2. Klik på “Brugere” i menuen til venstre.
  3. Klik nu på “Tilføj ny”.
  4. Indtast oplysningerne på brugeren.
  5. Vælg selv at indtaste adgangskode eller benyt systemets automatisk genererede adgangskode.
  6. Vælg eller fravælg om du vil sende den adgangskoden til den nye bruger du opretter.
  7. Vælg den specifikke rolle til brugeren.
  8. Klik nu på “Tilføj ny bruger”.

Du har nu oprettet en ny bruger i systemet.

Andet end
AWORK BIZ

Hvordan laver jeg to eller flere kolonner på en side?

Vær opmærksom på, at denne guide er til WordPress med udvidede muligheder (via klippekort).

Hvis du ønsker at lave to eller flere kolonner på en side, skal du gøre således:

1. Log ind i dit administrationspanel.
  2. Gå til “Sider” og klik “Tilføj ny” eller rediger en eksisterende side.
  3. Klik nu på “Backend Editor” lige under titel-feltet.
  4. Klik på plusset (+) og klik herefter på “Row”.
  5. Nu har du oprettet en “Row” og du kan nu klikke på tekst-ikonet ved siden af drag og drop ikonet. Her vælger du to eller flere kolonner efter dit ønske, som vil have siden til at se ud.
  6. Siden er nu delt op i de ønskede antal kolonner. Du skal nu tilføje indhold til kolonnerne. Det gør du ved at klikke på plusset (+) herefter klikke “Text Block”.