Markedsføring

Spørgsmål til brugen af mediet og afrapportering.

Google
AdWords

Hvordan tilføjer jeg mit betalingskort i Google AdWords?

Sådan tilføjer du dit betalingskort:

1. Log ind på din AdWords-konto på http://adwords.google.dk via den tilsendte invitation fra AWORK.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre, og vælg Fakturering.
  3. Klik på Faktureringsindstillinger.
  4. Klik på Tilføj en ny betalingsmetode under overskriften Dine valg.
  5. Vælg Kreditkort, og udfyld dine kortoplysninger.
  6. For at gøre dette til din primære betalingsmetode skal du kontrollere, at afkrydsningsfeltet ud for Angiv denne betalingsmetode som primær er markeret.
  7. Klik på Gem.

Du har nu tilføjet dit betalingskort til Google AdWords.

SEO

Kommer snart...

Kommer snart…