Sociale Medier

Spørgsmål til annoncering og brugen af medierne.

Facebook

Hvordan tilføjer jeg mit betalingskort på Facebook?
For at opsætte din annoncering med Facebook Ads kræver Facebook, at du tilføjer et kreditkort. Facebook kræver blot dette, så du kan betale for annoncerne.
  1. Log ind på Facebooks annonceringsplatform via den invitation du har fået af AWORK.
  2. Klik nu på de tre bjælker oppe i toppen til højre for AWORKs logo.
  3. Nu klikker du så på “Annonceadministrator”.
  4. Klik herefter på fanen “Fakturering”.
  5. Klik nu på den grønne knap hvor der står “Tilføj betalingsmetode”.
  6. Vælg herefter den ønskede betalingsmetode. AWORK anbefaler metoden “Kredit- eller debetkort”, så du slipper for ekstra transaktionsgebyrer.
  7. Klik herefter på “Fortsæt”.
  8. Du har nu opsat din betalingsmåde på Facebook og dine annoncer kan hermed aktiveres.
Laver I opslag på min Facebook-side?

Nej, vi laver ikke opslag på din Facebook-side. Vi står for jeres annoncering og dermed for at skaffe trafik til jeres webløsning. Vi anbefaler alle dog vores kunder at lave så mange organiske opslag som muligt påFacebook.

Instagram

Håndterer I min Instagram-konto?

Nej, vi håndterer ikke din Instagram-konto og laver derfor heller ikke organiske opslag. Vi laver annoncerne på Instagram og anbefaler alle vores kunder at foretage så mange organiske opslag som muligt på Instagram.

Linkedin

Hvordan henter jeg mine fakturaer på Linkedin?
  1. Log ind på din Linkedin konto
  2. Gå til “Arbejde” —> “Annoncér”
  3. Klik på “Administrer annoncer”
  4. Klik på din virksomhed
  5. Klik nu på tandhjulet og vælg “Faktureringshistorik”
  6. Vælg måned
  7. Klik på “Kun betalinger/kreditter”
  8. Du ser nu dine fakturaer som du kan downloade
Laver I opslag på min Linkedin-side?

Nej, vi laver ikke opslag på din Linkedin-side. Vi står for jeres annoncering og dermed for at skaffe trafik til jeres webløsning. Vi anbefaler alle dog vores kunder at lave så mange organiske opslag som muligt på Linkedin.