Webshop

Spørgsmål til webshoppen og betalingsopsætning.

Opsætning

Hvordan tager jeg imod betalingskort i webshoppen?

Når du får bygget en webshop og du gerne vil tage imod nationale såvel som internationale betalingskort så anbefaler vi, at du ansøger hos henholdsvis Nets og Teller. Der er dog adskillige indløsere og hos vores partner ePay, kan du se flere indløsere.

Nedenfor ser du linksene til at ansøge for at tage imod henholdsvis nationale og internationale betalingskort:

Nationale kort (f.eks. Dankort og eDankort):
Nets: https://pbs-erhverv.dk/dankortaftale/start!toInfopage.action

Internationale kort (f.eks. MasterCard og Visa):

Teller: https://apply.teller.com/landingpage?landingPageId=DK

Krav til din webshop:

Disse krav skal din webshop leve op til for at ansøge hos en indløser:
http://www.epay.dk/kom-i-gang-guiden/4-tilretning-af-hjemmeside-jf-krav-fra-indloeser.asp

Hvilke krav skal min webshop opfylde?

For at kunne tage imod betalinger på nettet, så skal din webshop opfylde disse krav:

• Din virksomhed skal være registreret med et CVR nummer. Har du ikke et CVR nummer, så kan du registrere et her.
  • Din virksomhed skal stå som ejer af domænet, som betalingen skal foregå på.
  • Handelsbetingelser inkl. leveringsbetingelser og gældende fortrydelsesret skal fremgå tydeligt i webshoppen. Det kan f.eks. være via et link i bunden af sitet (footeren).
    • Vær opmærksom på, at hvis du ansøger hos Nets om en indløsningsaftale til at tage imod Dankort, så skal dine handelsbetingelser stå på dansk.
  • Dit virksomhedsnavn, adresse, CVR-nummer og kontaktinfo (e-mail og telefonnummer) skal fremgå på sitet.
  • Der skal fremgå en beskrivelse af din virksomhedens ydelser/varer, inklusiv priser, skatter og afgifter. Dette kan du også skrive i handelsbetingelserne.
  • Du skal præsentere kortlogoerne for de betalingskort, som dine kunder kan betale med i din webshop. Hent kortlogoer her.
    • OBS: Du kun vise Dankort, hvis du har en indløser-aftale med Nets.

Hvordan får jeg pengene fra betalingerne i min webshop?

For at modtage betalingskort fra kunderne skal man have en terminal, en indløser og en bankkonto. Nedenfor står beskrevet hvad disse tre elementer gør i forbindelse, at der bliver foretaget et køb i din webshop.

Terminalen

Terminalen skal ikke ses som en fysisk terminal som du betaler på, nede i butikken, men en elektronisk terminal, hvor du selv indtaster de nødvendige informationer, da det hele foregår online. Det næste step er så hvor webshoppen tager de informationer som kunden lige har indtastet og gør dem klar til overførsel.Terminalen bliver først aktiveret når kunden har trykket på godkend ordre. dvs. at kunden har indtastet de nødvendige kreditkort informationer som er nødvendige for at kunne betale for dit produkt.

Indløser

Når overførelsen er gået igennem fra terminalen, så kommer den hen til indløseren, som så vil fortsætte processen, og sende dine penge videre til din bank.Indløseren kan med andre ord, beskrives som en mellemmand, der tilbyder en service, så folk kan handle sikkert når de er online.

Din Bank

Banken modtager de overførte penge fra kunden, via indløseren, og sætter dem derefter ind på din konto, og dermed er du blevet betalt for dit solgte produkt.

Produkter

Hvordan tilføjer jeg en produktkategori til et produkt?

Sådan tilføjer du en produktkategori til et produkt:

1. Klik på “Produkter” ude til venstre
  2. Hold musen over det respektive produkt og klik på “Lynrediger”
  3. Du ser nu en kasse hvor der står “Produktkategorier”, hvor du markere en, eller flere, kategorier
  4. Klik nu på “Opdater” (du skal måske rulle/scrolle lidt ned)
  5. Du har nu tilføjet en produktkategori til et produkt
Hvordan opsætter jeg restordrer på mit produkt?

Hvis du ønsker at man skal kunne købe dit produkt via restordre, så gør du således:

1. Log ind i dit administrationspanel.
  2. Klik på menu-punktet “Produkter” ude til venstre.
  3. Vælg et specifikt produkt.
  4. Klik på fanen “Beholdning” (på engelsk “Inventory”).
  5. Markér nu feltet ud for “Administrer lager?”.
  6. Ud for feltet “Tillad restordrer?” vælger du den ønskede handling.
  7. Du har nu opsat restordre på det specifikke produkt.

Mersalg

Hvad er mulighederne for mersalg i min webshop?

I AWORK er det særdeles vigtigt, at funktionaliteterne og brugeradfærden er i højeste kvalitet. Derfor har vi allerede inkluderet nogle mersalgsmoduler i webshops-løsningerne. Disse moduler gør det muligt for dig at modtage ordrer og sende produkter. Hos AWORK har du hele tiden mulighed for at udvikle og optimere din webshop. Vi tilbyder både moduler inden for salg, markedsføring, økonomi, SEO, kundehåndtering m.m.

Ønsker du at få udviklet eller optimeret din webshop, kan du kontakte os her:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk

Hvordan opretter jeg rabatkuponer?

Hvis du ønsker at oprette rabatkuponer, skal du gøre således:

1. Log ind i dit administrationspanel.
  2. Hold musen over “Webshop” og klik på “Kuponer”
  3. Klik på “Tilføj kupon” øverst oppe (den grønne knap)
  4. Indtast nu navnet på din kupon (det er dette som dine kunder skal indtaste ude i webshoppen)
  5. Der er nu en række muligheder du kan vælge at gøre brug af:
    1. Vælg om det skal være procenter eller et fast beløb du vil give i rabat
    2. Vælg om kuponen skal udløbe
    3. Og meget mere…
  6. Når du er færdig, så kan du klikke på “Udgiv”
  7. Du har nu oprettet en rabatkupon

Andet

Hvordan importerer jeg mine kunder til Magento webshop?

For at importere kunder til Magento skal du gøre følgende:

1. Gå til “System”
  2. Hold herefter musen over “Import/Eksport”
  3. Klik nu på “Importer”
  4. På denne side vælger du, ud for “Enhedstype”, “Customers” i dropdown-menuen
  5. Ud for hvor der står “Import Behavior” skal du vælge følgende:
    1. “Append Complex Data”
  6. Upload herefter dine kunder i din fil.
  7. Klik herefter “Check Data”.
  8. Hvis filen er fin så vil Magento komme med en grøn besked, hvor en orange knap som siger “Importer” kommer frem. Klik på denne knap.
  9. Du har nu importeret dine kunder.